torstai 4. elokuuta 2011

Kirkko Assyilla-kilpailu: Kuva ystävyydestä



Julistamme avatuksi kilpailun, jossa palkitaan parhaat ystävyydestä kertovat kuvat.

Mitä on ystävyys? Jokaisella on siitä oma käsitys. Yleisesti ajatellaan, että ystävyyden kulmakiviä ovat toisen auttaminen ja tukeminen, yhdessä oleminen ja luottamus. Missä näet ystävyyttä Assembly 2011 –tapahtumassa? Tee siitä kuva. Tekniikka on vapaa: tuotos voi olla piirros, tietokonegrafiikka, valokuva tai jokin näiden yhdistelmä. Tärkeää on, että materiaali on sinun itsesi tuottamaa, ei kopio.

Ystävyyttä käsittelevällä kuvakilpailulla haluamme rohkaista ja vahvistaa osallistujien keskinäistä ystävyyttä ja auttamisen henkeä Assembly 2011 –tapahtumassa ja muutenkin.

Kilpailun voittajan valitsee jury, johon kuuluvat nuorisomedia Fleimin päätoimittaja Antti Siukonen, graafikko Saga Raippalinna, nuorisotyöntekijä Katja Muranen ja mediaopiskelija Pirita Paananen.

Sekä tulokset että parhaat kuvat julkaistaan Kirkon Assembly-blogissa (http://kirkkoassyilla.blogspot.com) sivulla. Myös muita kilpailuun lähetettyjä kuvia voidaan julkaista.

Palkinnot
1. sija: 100 eur lahjakortti Globe Hope –kauppaan
2.ja 3. sija: 50 eur lahjakortti
sijat 4.-8. Globe Hope tuotteita
sijat 9.-10. Reilun kaupan luomusuklaata

Kuvakilpailun säännöt
* Jury valitsee voittavat kuvat. Juryyn kuuluvat kuuluvat nuorisomedia Fleimin päätoimittaja Antti Siukonen, graafikko Saga Raippalinna, nuorisotyöntekijä Katja Muranen ja mediaopiskelija Pirita Paananen.
* Kuvassa tärkeintä on oma näkemys ystävyydestä ja luottamuksesta.
* Kuva on valmistettava itse Assembly 2011 –tapahtuman alueella tapahtuman aikana.
*Kuvat on toimitettava Lataamoon (ns. karjala-terassilla) joko muistitikulla tai lähetettävä sähköpostilla osoitteella kirkkoassyilla@gmail.com viimeistään lauantaina 6.8. klo 12. Kuvaan on liitettävä kilpailuun osallistujan nimi tai nimimerkki, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
*Osallistujalla tulee olla lähettämäänsä kuvaan täydet oikeudet. Kuvan lähettäminen kilpailuun ei rajoita osallistujan tekijänoikeuksia.
* Kilpailun järjestäjillä on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia ilman erillistä korvausta Kirkko Assyilla -blogissa osoitteessa kirkkoassyilla.blogspot.com sekä osoitteessa
www.fleim.fi tapahtumasta kertovien uutisten yhteydessä.
* Järjestäjät varaavat oikeuden hylätä osallistujia huijauksen yrityksen tai häiriköinnin tai muiden vakavien syiden takia.
* Kilpailun tulos julkistetaan isolla screenillä lauantaina tai sunnuntaina. Palkinnot voi sen jälkeen noutaa Lataamosta henkilökunnan ollessa paikalla. Lataamon työntekijät ottavat yhteyttä voittajiin.
* ASSEMBLY:n henkilökunta, ASSEMBLY-sponsorit tai heidän perheensä eivät voi
osallistua kilpailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti