tiistai 11. kesäkuuta 2013

"Dissaus- ja trollausvapaa alue" -grafiikkakilpailu

Kirkko järjestää elokuussa olevan Assembly -tietokonefestivaalin yhteydessä grafiikkakilpailun alle 21-vuotiaille nuorille.

Kilpailun teemana on"Dissaus- ja trollausvapaa alue". Kilpailutyön tulee ilmaista tilaa, missä jokainen on tervetullut joukkoon, eikä kenenkään tarvitse olla yksinäinen pelosta, ujoudesta, erilaisuudesta yms. johtuen.

Kilpailutyö voi käsitellä luovasti teemaa, ja se voi olla mikä tahansa tietokoneella tehty tai muokattu graafinen teos. Työ voi myös olla mm. skannattu ja tietokoneella käsitelty piirros. Palkinnoilla ja kilpailulla halutaan kiinnittää huomiota yksinäisyyteen ja toisten hyväksymiseen. Kaikilla on oikeus pelata ja tulla mukaan tekemään yhdessä. Jokainen ansaitsee tulla hyväksytyksi sekä netissä että IRL.

Voittaja julkaistaan 4.8. osoitteessa http://kirkkoassyilla.blogspot.com

Kilpailutyöt on lähetettävä 2.8. mennessä (huom. kilpailuaikaa jatkettu) osoitteeseen kirkkoassyilla1@gmail.com (laita mukaan myös omat yhteystietosi: Nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Kilpailutyössä ei saa olla tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia. Järjestäjät voivat näyttää töitä omilla verkkosivuillaan.

Järjestäjien asettama raati palkitsee parhaimman teoksen iPad mini -tablet-tietokoneella.

Järjestäjät: Kirkkohallitus, Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakunnat.

2 kommenttia:

  1. Onko tässä nyt taas oletus, että tietokoneharrastajat ovat sulkeutuneita, ujoja ja erilaisia?

    VastaaPoista
  2. Ei ollenkaan, tietokoneharrastushan on monelle sosiaalinen juttu ja Assyillahan meininki on ollut perinteisestikin reilua.. Tässä nostetaan esille teemaa joka joillekin nuorille voi olla tuttua, kiusaamista ja syrjimistä joutuvat tutkitustikin vielä liian monet kokemaan ja kilpailulla yritetään löytää näkökulmia jotkantoisi asian positiivisesti esille.

    VastaaPoista