tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kilpailuaiheena "Dissaus- ja trollausvapaa alue"

Lataamo nostaa tärkeää aihetta esille julistamalla kilpailun johon Assemblyn sarjoihin osallistuvat työt voivat ilmoittautua.

Kirkko Assyilla - Lataamon "Fair Play" erikoispalkinnot

Erikoispalkintojen aihe on "Dissaus- ja trollausvapaa alue". Kilpailutyön tulee ilmaista tilaa missä jokainen on tervetullut joukkoon eikä kenenkään ei tarvitse olla yksinäinen pelosta, ujoudesta, erilaisuudesta yms. johtuen. Palkinnoilla ja kilpailulla haluamme kiinnittää huomiota yksinäisyyteen ja toisten hyväksymiseen. Kaikilla on oikeus pelata ja tulla mukaan tekemään yhdessä. Jokainen ansaitsee tulla hyväksytyksi sekä netissä että IRL

Erikoispalkinnot myönnetään kilpailu töille, jotka ovat mukana Assemblyjen Demoscene -sarjoissa ja jotka jollakin tapaa käsittelevät aihetta.

Kilpailutyön voi ilmoittaa lähettämällä siitä tiedon pe 2.8. klo 21 mennessä osoitteeseen kirkkoassyilla1@gmail.com (laita mukaan teoksen nimi, kilpailusarja, oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Kilpailuraati arvioi työt ja palkitsee niistä kolme parasta. Palkinnot jaetaan sunnuntain palkintojenjakotilaisuudessa.

Tässä kilpailussa ei ole ikärajaa (toisin kuin erillisessä grafiikkakilpailussa)

Palkinnot

1. palkinto 600€

2. palkinto 300€

3. palkinto 100€

Lisätietoja ja tieto voittajista ilmoitetaan mm. Lataamon blogissa kirkkoassyilla.blogspot.com

* * *

Fair Play -Special Awards

Topic of this Award is “Bully & Troll free Zone”. Special Awards are for Assembly entries that handles a space where everyone are welcomed and no one would be alone because of fear, shyness, difference etc. Everyone deserves to play together and be admitted online and IRL.

If you want to register for this award, send information about your entry and your contact information (Name of your entry, category, your name, e-mail, phone number) to email adress kirkkoassyilla1@gmail.com Deadline is 2.8.2013 9 p.m.

Jyry will evaluate registered entries and vote for three best entry.

1. prize 600€
2. prize.300€
3. prize 100€

This prize is sponsored by Lataamo (The Evangelical Lutheran Church/Congrecations in Helsinki, Espoo and Vantaa). Our blog: kirkkoassyilla.blogspot.com

* * *


Grafiikkakilpailu kaikille alle 21 -vuotiaille nuorille


Lataamo järjestää myös samanaiheisen tietokonegrafiikkakilpailun.

Kilpailutyö voi käsitellä luovasti teemaa "Dissaus- ja trollausvapaa alue" ja se voi olla mikä tahansa tietokoneella tehty tai muokattu graafinen teos. Työ voi myös olla mm. skannattu ja tietokoneella käsitelty piirros.

Palkinnoilla ja kilpailulla halutaan kiinnittää huomiota yksinäisyyteen ja toisten hyväksymiseen. Kaikilla on oikeus pelata ja tulla mukaan tekemään yhdessä. Jokainen ansaitsee tulla hyväksytyksi sekä netissä että IRL

Järjestäjien asettama raati palkitsee parhaimman teoksen iPad mini-tablet tietokoneella.

Voittaja julkaistaan 4.8. osoitteessa kirkkoassyilla.blogspot.com

Kilpailutyöt on lähetettävä 23.7. mennessä osoitteeseen kirkkoassyilla1@gmail.com (laita mukaan myös omat yhteystietosi: (Nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

Kilpailutyössä ei saa olla tekijänoikeuden vastaista materiaalia. Järjestäjät voivat näyttää töitä omilla verkkosivuillaan.

Raadin valitsema paras työ palkitaan iPad minillä

Järjestäjät: Suomen ev.-lut.kirkko, Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakunnat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti